RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Visa satser på norske OL-håp

Sist oppdatert:
Norske Siren Sundby, Eirik Verås Larsen, Susanne Glesnes og Kathrine Maaseide er blant de 60 OL-håpene Visa vil sponse frem mot OL i Athen.

Visa har vært en av de sentrale sponsorene til den olympiske bevegelse de siste 17 årene. Nå utvides sponsingen til enkeltutøvere i de enkelte land.

I dag offentliggjør Visa et helt nytt sponsorkonsept kalt “Team Visa” i Norge. I partnerskap med sine medlemsbanker og i samarbeid med nasjonale OL-komitéer, vil Visa EU støtte mer enn 60 OL-“talenter” over hele Europa, inkludert fire i Norge.

Siren Sundby, Eirik Verås Larsen, Susanne Glesnes og Kathrine Maaseide er blant 60 OL-håp fra hele Europa, som er utvalgt til å være med i et helt nytt sponsorprosjekt , kalt ”Team Visa”. Visa vil støtte idrettsutøverne i form av direkte økonomiske bidrag som kan brukes av utøverne til å betale trenings- og reiseutgifter.

I tillegg vil utøverne få tilgang til et nettverk av veiledere, som utgjøres av OL-legender som Sir Steven Redgrave og Sara Simeoni.

- Team Visa-programmet er en forlengelse av Visas omfattende støtte til OL-bevegelsen, nasjonale OL-komitéer og OL-lag – en støtte som har vært av stor betydning for å sikre en fortsatt vellykket OL-organisering, sier leder av Visa EU i Norge, Kurt Andersen.

Han mener det er et perfekt samspill mellom Visa EU's merkevarestrategi “The Future Takes Visa" og støtten til de “olympiske talentene" - idretts-Norges kommende stjerner.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere