RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Viser alt i Big Brother

Sist oppdatert:
30. januar starter «Big Brother»-kampen mellom Norge og Sverige. TVNorge regner med en langt røffere, sexy og utagerende omgang og hever aldersgrensen fra 11 til 15 år.

- Vi synes ikke serien passer under den alderen, sier BB-ansvarlig i TVNorge, Espen Kjendlie, til side2.no.

Årets «Big Brother» skal ha preg av en landskamp mellom de norske og svenske deltakerne. Brita Møystad Engseth er lederen for den norske fløyen, mens Adam Alsing leder den svenske.

Nakent, røft og sexy
Samtidig økes antall dager i BB-huset fra 68 til 114 dager. 52 kameraer og 112 mikrofoner skal overvåke deltakerne 24 timer i døgnet.

Og TVNorge satser på mer nakenhet, mer sex og langt røffere tone i BB-huset. De svenske utgavene av «Big Brother» har trukket den langt lenger enn de norske og fått stor oppmerksomhet.

- Det er litt av grunnen til at vi hever aldersgrense fra 11 til 15 år, sier BB-ansvarlig i TVNorge, Espen Kjendlie.

Passer ikke for under 15
- Vi tror det blir mer utagerende deltakere, vi venter en del action. Og så er det jo slik at norske gutter gjerne liker svenske jenter og det er en del der som vi ikke vil anbefale til ungdom under 15 år, for å si det sånn, sier Kjendlie.

TVNorge har likevel valgt å gi serien sendetidspunkt 2030, en time før den såkalte vannskilleregelen trer i kraft.

Deltakerne er ikke klare ennå, men TVNorge sier det dreier seg om «fargerrike personer».

Brita helgependler
«Big Brother» i år produseres av Stein Johnsen og skal sendes hver eneste dag unntatt fredager. Hver søndag blir det en og en halv time direktesending fra huset med Alsing og Brita Møystad Engseth ved roret.

Årets «Big Brother» spilles inn i Stockholm og Brita Møystad Engseth blir derfor helgependler ved siden av jobben i Kanal24.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere