*Nettavisen* Nyheter.

Viser bilde av Loos´ norske legekjæreste

Foto: Gareth Cattermole (Getty Images)

Britisk presse ute med bilder av den ukjente nordmannen som Rebecca Loos venter barn sammen med.

12.02.09 08:05

(SIDE2): Den britiske avisen Daily Mail har offentliggjort det som skal være bildet av den norske legen som dater Rebecca Loos, kvinnen som ble kjent for å angivelig ha hatt et forhold til fotballspilleren David Beckham.

Les også: - Gravid med norsk lege

I et intervju med spanske Telecinco bekrefter hun at hun er fire måneder på vei, og forteller at faren er en norsk lege hun traff i sommer i Norge.

- Faren er ikke kjendis. Han er norsk, vi møttes i Norge i sommer og han er lege. Det er det, sier Loos som ikke ønsker å fortelle mer om nordmannens identitet.

De to er fremdeles et par ifølge Loos, som tidligere har stått fram som biseksuell, og hun sier hun til tross for at graviditeten ikke var planlagt gleder seg til å få en liten krabat i hus.

Her kan du se bilde av det Daily Mail mener er den norske legen

Ifølge den britiske avisen skal bildet av de to ha blitt tatt i det de forlot et utested i London i oktober i fjor. Britisk presse spekulerte da i hvem mannen var, uten å finne ut av det. Nå har trolig Loos selv vist vei.

Har du tips om denne eller andre kjendissaker? Send oss en mail.

Etter at hun sto fram og sa hun hadde vært Beckhams elsker i fire måneder ble hun raskt en yndling i britiske tabloider, og hun fikk tilbud om en rekke fotooppdrag og opptredener i realityshow.

- Mine dager som singel og gal er over, sier Loos, som nå skal forsøke å ha et monogamt forhold til den norske legen.

- Ja, dette har aldri skjedd med meg før. Det er en mye dypere kjærlighet. Det kommer nok til å bli noen tunge stunder, men jeg skal kjempe for det.

Loos skal i løpet av en måneds tid flyte inn i en leilighet i nærheten av sine foreldre utenfor Madrid, mens den norske kjæresten blir værende i Norge enn så lenge.

Siste nytt fra Side2, gå til forsdein akkurat nå!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.