RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Viser naken Angelina

Foto: Splash News
Sist oppdatert:
En amerikansk skulptør har laget en statue som viser Angelina Jolie som ammer.

(SIDE2:) Daniel Edwards er en kontroversiell skulptør som ofte har skapt rabalder med sine statuer. Tidligere har han blant annet laget en statue av Britney Spears som føder og Paris Hilton som har en åpning i magen.

LES OGSÅ:
Makaber Paris-skulptur
Fødende Britney på utstilling

Nå er det Angelina Jolies kropp som er skapt i kunstens navn, skriver Splash. Den sølvfargede statuen viser Jolie som ammer to barn. Barna skal representere Jolie og Brad Pitts tvillinger Knox og Vivienne.

Statuen er i naturlig størrelse, og Jolie er fremstilt helt naken. Den vil bli avduket 11. september, i forbindelse med World Brestfeeding Week i Oklahoma. Ifølge Splash skal statuen stå utendørs.

Edwards skal ha blitt inspirert av et bilde av Jolie i W Magazine i fjor. På bildet ammer hun tvillingene.

- Vi syns at statuen sender et nydelig budskap ved å fremme aksepten av offentlig amming. Mødre burde bli oppmuntret til å amme babyene sine hvor som helst, sier Sandy Wilson ved Phantom-Financial, som står bak kunstverket, ifølge Splash.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere