RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Visma-Moan varsler fortsatt forsiktige markeder

Sist oppdatert:
IT- og regnskapsselskapet Vismas offensive toppsjef, Øystein Moan, ser fortsatt forsiktige bedriftskunder fremover. Dette kommer frem i selskapets midtkvartalsrapport
Torsdag er det IT-seminar hos meglerhuset Alfred Berg. Her er blant annet Visma-sjef Øystein Moan for å holde et innlegg.

I en midtkvartalsrapport fra Visma-sjef Øystein Moan heter at at han ser fortsatt at bedriftene er forsiktige med med å bestille nye varer og tjenester.

- Det relle markedet vokser ikke så fort som aksjemarkedet, heter det i presentasjonsmaterialet, hvor det likevel påpekes at lavere bankrentene vil igangsette ny vekst.

Moan mener videre at optimismen er størst i Norge og Sverige av de markedene Visma er inne i.

Knyttet til Vismas to hoveddivisjoner skriver Moan at kostnadskuttene går som planlagt i regnskapsdivisjonen Service. Her har Visma-sjefen satt i gang et opplegg for å få opp marginene i divisjonen. Moan ser økt antall muligheter innen Service-divisjonen, og da særlig i det norske markedet.

I Software-divisjonen ser Moan positive utsikter i alle markeder.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere