RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Visma slo Navision i Danmark

Sist oppdatert:
Visma-sjef Øystein Moan slo hovedkonkurrent Microsoft-eide Navision på hjemmebane. Nå melder selskapet om en kontrakt med stor dansk virksomhet
ERP-selskabet Visma har inngått en kontrakt med det danske rederiet DFDS. Dermed har selskapet fått hull på markedet for større danske virksomheter. Likevel er det småbedriftene som er hovedfokuset til Visma.

DFDS kjøper ERP-system fra Visma bekrefter direktør for Visma i Danmark, Kim Toft Madsen, overfor danske Computerworld. Han betegner det som et gjennombrudd for selskapet.

Kim Toft Madsen har store forventninger til 2004. I 2003 fikk selskapet 74 nye kunder, noe som var et løft i Danmark på 80 prosent. Antallet forhandlere i landet steg samtidig fra 13 til 25 ved utgangen av året.

- Derfor er vårt mål for i år enda mer ambisiøse, for de (forhandlerne red. anm.) er ikke riktig begynt å selge ennå. Vi forventer å få 150 til 200 nye kunder i år, sier Kim Toft Madsen til den danske avisen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere