RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Visma vil bli større

Sist oppdatert:
Regnskapsprogramselskapet Visma leverte i dag rapport for årets andre kvartal. De forventer et sterkt marked fremover, og vil vokse videre i norden.
Økonomi- og regnskapsprogramselskapet Visma, som er på vei av Oslo Børs etter oppkjøp, leverte i dag kvartalsrapport for andre kvartal.

Selskapet rapporterer om et resultat før avskrivninger (EBITDA) på 62,7 millioner kroner i annet kvartal i år, det er en forbedring fra samme kvartal i år da selskapet leverte 59 millioner kroner.

Driftsresultatet (EBIT) kom inn på 41,8 millioner kroner, så vidt sterkere enn resultatet i samme kvartal i fjor på 41,4 millioner. Driftsinntektene for årets andre kvartal var på 561,5 millioner kroner mot 473,4 millioner i samme periode i fjor. Forbedringen kommer som en følge av et sterkt marked og oppkjøp i perioden melder selskapet.

Resultat før skatt for andre kvartal ble 41,6 millioner kroner, mens det i andre kvartal i år ble 45,7 millioner. Netto resultatet for perioden ble på 27,6 millioner kroner, mot 30,4 millioner i andre kvartal i fjor.

Visma skriver videre at markedet er sterkt, og at de forventer et fortsatt godt marked ut året. Selskapet skriver i rapporten at de vil, i samarbeid med sin nye eier HgCapital, lete etter oppkjøpskandidater i det nordiske markedet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere