*Nettavisen* Nyheter.

Visste du dette om «The Sims»?

Snart kommer den tredje utgaven av PC-spillet. Les morsomme fakta om spillserien her!

(BIIPMAG): «The Sims» har blitt enormt populært siden det første spillet kom for ni år siden.

Her finner du noen morsomme fakta om «The Sims»:
Visste du for eksempel at...

...«The Sims» er et verdensomspennende fenomen? «The Sims»-serien har tilhengere over hele verden, og til sammen har serien totalt solgt over 100 millioner eksemplarer. Det opprinnelige «The Sims» var mest solgte PC-spillet i verden i både 2000, 2001, 2002 og 2003. I 2004 ble spillet dunket ned fra tronen av oppfølgeren The Sims 2.

LES OGSÅ: Klart for «The Sims 3»

...det hele begynte med et toalett? Den første gjenstanden som ble laget til «The Sims» var et toalett. Dette var med i prototypen fra 1993. Man viste frem en hel rekke måter å gjøre ting med toalettet på, fra å bruke det til å gjøre rent. I følge utviklingsteamet, var toalettet også den eneste gjenstanden som simmer av forskjellig kjønn brukte på ulik måte. Menn hadde en tendens til å la være å lukke lokket.

Klikk på bildet for å forstørre.

...det finnes «The Sims»-frimerker? Franskmennene er så glade i «The Sims» at de har laget et offisielt frimerke til ære for spillet.

...«The Sims 2» er oversatt til over 22 språk? Derfor kan du finne PC-spillet blant annet på norsk, thai eller russisk.

...mer enn halvparten som spiller «The Sims 2» er jenter? «The Sims» er ikke et spill som bare passer for gutter; Jenter digger også dette spillet! Derfor er «The Sims»-spillene et av de få spillene som er populære på tvers av alder og kjønn.

...Simmenes eget språk er inspirert av ukrainsk og tagalog? Simmene snakker simsk, et språk basert på følelser som ikke lar seg oversette. Når utviklerne konstruerte simsk, eksperimenterte de med ukrainsk og tagalog, språket på Fillipinene. Will Wright hentet også inspirasjon fra kodespråket under andre verdenskrig, og foreslo språket til navajo-indianerne.

Hva synes du om «The Sims»-spillene? Kommentér nederst!

Siste fra biipMag: Gå til forsiden her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag