RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Viste kniven - politiet skjøt

(Google Map)
Sist oppdatert:
Dramaet på Stord endte lørdag morgen etter flere timers drama.

Hendelsen startet ved 03.30-tiden natt til lørdag da to kvinner ringte Haugeland og Sunnhordaland politidistrikt og fortalte at de ble slått av en mann i et hus i Stord. Politiet rykket ut for å pågripe mannen. Da viste han fram en kniv for politiet.

Det førte til at politiet trakk seg tilbake og bevæpnet seg. Mannen forskanset seg i huset med bevæpnet politi på utsiden. I timene som fulgte avfyrte politiet blant annet varselskudd.

- Gjerningsmannen gjorde et utfall mot politimennene med kniven. Det er det vi oppfatter som et angrep på tjenestemennene, og det ble avfyrt et varselskudd i ufarlig retning utendørs, forteller operasjonsleder Trond Friberg ved Haugaland og Sunnhordland politidistrikt til VG Nett.

Ved 09.30 tiden overga mannen seg.

- Vi var tungt tilstede i, ved og rundt huset. Jeg har ikke detaljene ennå, men det virker som om vedkommende har tatt til fornuft og valgt å rette seg etter de instrukser som ble gitt, forteller Friberg.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere