Viste sin dyriske side

Foto: (Allover Press)

Jennifer Lopez elsker dyreprint!

(SIDE2): Det er liten tvil om at Jennifer Lopez liker å kle seg i dyreprint - og hun lot virkelig villdyret i seg komme til uttrykk da hun var i Monaco denne uken.

Se flere bilder fra utdelingen nederst i saken!

Vilt og utfordrende
Det var i forbindelse med den årlige utdelingen, «World Music Awards», Lopez hadde tatt turen over Atlanteren. Hun sto blant annet på scenen, og mottok en pris for sitt enestående bidrag innen kultur (Legend Award). Mest oppmerksomhet fikk hun derimot for sitt kjolevalg.

I løpet av kvelden hadde hun to kjoler med dyreprint. De lekre kreasjonene var også svært utringet - både foran og bak. Den ene av kjolene var i sort og hvit leopardprint, og det er grunn til å tro den er signert motedesigneren Roberto Cavalli.

Lopez og ektemannen skal etter sigende ha lånt Cavallis luksusyacht når de nå oppholder seg på den Franske Rivieraen i forbindelse med Cannes. Båten skal være svært luksuriøs, og har ifølge rykter en prislapp på nærmere 180 millioner kroner.

Få siste nytt fra Side2.no: Klikk her!

Gull og sølv
Men Lopez var ikke eneste kjendis med dyreprint-antrekk. Hayden Panettiere, som ledet det stjernespekkede showet i Monaco, ankom også utdelingen i en kjole med dyriske tendenser.

Foruten dyreprint var gull- og sølvkjoler, samt puddertoner blant favorittkjolene. Det er verdt å nevne at Rachel Hunter ankom i en gullkjole, og nærmest strålte på den røde løperen, med sitt hår i nesten samme nyanse som kjolen.

Lady Gaga
«World Music Awards» er en utdeling som siden 1989 har blitt arrangert i jetsettbyen Monaco. Vinnerne blir kåret på basis av salgstall, og blir holdt under beskyttelse av Albert, fyrsten av Monaco. Alt overskudd går til den veldedige organisasjonen, «Monaco Aide and Prescence Foundation».

Under kvelden stor både Pharell Williams, Kelly Rowland, Jennifer Lopez og Akon på scenen. Den store vinneren var Lady Gaga, som fikk prisen for Beste singel (Pokerface), Beste Album, Beste pop/rock og Beste Nye Artist.

SE BILDENE FRA KVELDEN HER:

3281

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.