RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vital tok fire, mens Storebrand fikk to kommuner fra KLP

Sist oppdatert:
Av de seks kommunene som vedtok å flytte fra Kommunal Landspensjonskasse (KLP) fra 1. januar 2004, valgte fire kommuner å flytte til Vital, mens to valgte Storebrand
Vital skriver i en melding at fire av de seks kommunene som valgte å flytte fra KLP gikk til Vital. Dermed får Vital tilført nærmere 600 millioner kroner.

- Vi er meget godt fornøyd med at et flertal av kommunene som vedtok å flytte fra KLP, valgte Vital som leverandør av sine respektive pensjonsordninger, skriver adm. direktør Bård Benum i Vital i melding.

De to største kommunene, Eigersund og Nøtterøy, ble først avgjort i romjulen. Egersund valgte Vital, noe også Austevoll, Vestvågøy og Fjaler hadde bestemt seg for, mens det var Ørskog og Nøtterøy som gikk til Storebrand.

Samlet har Vital nå 52 kommuner og er dobbelt så stor som Storebrand, som har 26 kommuner. Fra før hadde Vital 33 kommuner og kommer nå opp i 37 kommuner. Gjennom fusjonen med Gjensidige NOR Spareforsikring tilføres nye Vital tilført 15 kommuner, og er dermed samlet oppe i 52 kommuner. Storebrand har 26 kommuner, mens KLP har 355 kommuner.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere