RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vitne: - De trodde han hadde drept ham

Foto: Solum, Stian Lysberg
Sist oppdatert:
Et vitne forteller at de to damene som ble utsatt for vold i en bolig på Jessheim kom skrikende ut fra huset.

Lørdag formiddag rykket politi, ambulanse og luftambulanse ut til en adresse på Jessheim etter meldinger om vold, skriver RB.no.

Tre skadd
Tre personer er skadd, minst én av dem kritisk. De tre skadde er ifølge politiet to kvinner og en mann, sistnevnte skal være hardest skadd. Alle de tre og den antatte gjerningsmannen, en mann i 20-årene, skal være i et familieforhold.

Det er de to kvinnene som ifølge vitneobservasjoner skal ha kommet løpende ut av huset. De skal ifølge vitnet ha vært ganske blodige, og oppsøkte naboer for å få hjelp.

– De sa at de trodde gjerningsmannen hadde drept den tredje personen som oppholdt seg i huset, forteller vitnet.

– Stump gjenstand
Vedkommende hevder å vite at det skal ha blitt brukt en stump gjenstand som våpen. Vedkommende tror det er snakk om en hammer.

En annen person, som bor i nabolaget der voldsepisoden skjedde, hadde ikke hørt noe som helst uvanlig i tidsrommet før og etter hendelsen.

– Jeg har alltid hatt et godt naboforhold til dem. Det er selvfølgelig litt ubehagelige omstendigheter, men jeg låser døra, så det går greit med meg.

Minst én kritisk skadd
Siden hendelsen ble kjent i ellevetiden lørdag formiddag har politiet vært svært sparsommelige med opplysninger om hva som har skjedd.

Det politiet mener er gjerningsmannen, en mann i 20-årene, er pågrepet og siktet for vold.

En familietragedie
Politiet jobber fortsatt på stedet for å sikre kriminaltekniske spor, og er godt i gang med den taktiske etterforskningen i form av vitneavhør og rundspørring.

Av etterforskningsmessige hensyn, ønsker politiet ikke å gå nærmere inn på saksdetaljer eller mulig motiv på nåværende stadie av etterforskningen

Gjerningspersonen er i politiets varetekt og er foreløpig siktet for legemsbeskadigelse, men politiet ser ikke bort fra at siktelsen kan bli utvidet ytterligere.

Politiet betegner hendelsen som en familietragedie.

Se flere saker i rb.no her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere