Gå til sidens hovedinnhold

Vitne kan ha sett voldtektsmann

Meldte seg etter helgens voldtekt på åpen gate.

(iBergen.no) Det kvinnelige vitnet var til avhør hos politiet mandag.

- Hun har sett en mann som passer beskrivelsen i det aktuelle området i den tiden voldtekten skjedde, sier politiførstebetjent Carl-Petter Leganger ved vold- sedlighetavsnittet i Hordaland politidistrikt.

Møtte en kvinne
Ifølge politiet var gjerningsmannen mellom 25 og 30 år, slank, 170 cm høy, mørkhudet med arabiske trekk og mørkt kort, glatt hår. Til den 27 år gamle kvinne skal han på gebrokkent engelsk ha sagt at han var kristen og fra Afrika. De to møttes rett før trappen fra Olaf Ryesvei ned til Wesselsgaten på Møhlenpris. Der skal han ha overfalt henne.

Kvinnen skal ha klart å løsrive seg og flykte ned trappen. Mens hun løp møtte hun en kvinne som slo følge med henne hjem. Til henne fortalte 27-åringen at hun nettopp var blitt voldtatt.

Tekniske spor
Politiet ønsker å komme i kontakt med dette vitnet, som kan ha viktige opplysninger. Hun snakker bergensdialekt, er kraftig bygget og har lyst langt hår.

- Det er ikke denne kvinnen som nå har meldt seg. Hun har sett en mann komme opp fra trappen. I løpet av avhørene får vi se om det kan være samme mann. Vi avhører også fornærmede på nytt, sier Leganger.

Samtidig har politiet sikret seg tekniske bevis etter at kvinnen var hos legevakten.

Les flere nyheter på iBergen.no

Reklame

De beste kuppene du gjør på Milrab-salget