Gå til sidens hovedinnhold

Vitne til TV 2: Siktede diskuterte med kvinnen like før drapet

En mann som luftet hunden sin, så den avdøde kvinnen diskutere åpenlyst med en mann i Tostrups gate. Kort tid senere hørtes et skudd, og han så henne ligge livløs i bilen.

Et vitne som kom hjem fra luftetur med hunden sin fikk med seg episoden som utspilte seg på Frogner i dag tidlig, ifølge TV 2.

Kanalen skriver at vitnet ofte har sett den avdøde kvinnen parkere langs Tostrups gate. I dag tidlig skal vitnet ha observert en mann som stod inntil bilen og diskuterte synlig med kvinnen.

Like etterpå hørte han et skudd, og da han så ut av vinduet fra leiligheten sin skal han ha sett kvinnen ligge livløs i bilen.

– Det var ikke høylytt, men det var åpenbart at de var uenige om noe. Det var ikke vennskapelig, sier vitnet til TV 2.

Mannen TV 2 har snakket med har forklart seg for politiet.

Skutt på åpen gate

Klokken 08.27 onsdag morgen fikk politiet melding om skyting på Frogner i Oslo.

Skytingen skjedde på åpen gate i Oslo, nærmere bestemt i Tostrups gate på Frogner.

Et vitne Nettavisen snakket med på stedet forteller at hun hørte mange smell, men at hun ikke forstod at det dreide seg om skudd.

– Det var fem, seks smell rett etter hverandre. Vi tenkte ikke at det var skudd, men få minutter senere kom det masse politibiler, sa Ellinor Sæter til Nettavisen tidlig onsdag.

Siktet for drap

Den mistenkte ble kort tid etter observert i en bil på E18 utgående og ble pågrepet der. Dette skal ha skjedd få minutter etter at politiet fikk melding om skytingen.

Like etter ble enn mann pågrepet i sin bil, på E18 i Bærum.

Han ble så siktet for drap. Leder for etterforskning og etterretning, Grete Lien Metlid, oppga i en pressekonferanse at ingenting som tyder på at hendelsen var tilfeldig.

– Det er en relasjon mellom de to, men det er ikke familierelasjon. Det er forretningsmessig, sa hun.

Se klipp fra pressekonferansen her: