RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

VM-appen er klar

(Foto: Stian Broch Ski-VM 2011/montasje)
Sist oppdatert:
Få oversikt over alt som skjer i Holmenkollen via mobilen.

[Teknofil.no]: En uke før åpningsseremonien for Ski-VM 2011 finner sted i Oslo har arrangøren sluppet en offisiell app til iPhone og iPad.

Her får du full oversikt over alt som skjer i Holmenkollen rett på mobilen. Du kan for eksempel sjekke hvilke øvelser som går de aktuelle dagene, startlister, resultater, se bilder og lese nyheter fra Ski-VM.

I tillegg får du kart over arrangementsområdet, som som kan være praktisk, samt informasjon om kulturelle arrangementer som avholdes i forbindelse med folkefesten i Oslo. Rutetider for Oslo og Akershus skal også være implementert i appen, ettersom t-banens linje 1 er den gunstigste måten for publikum å komme seg til arenaen under Ski-VM.

Videre skal det være enkelt å finne venner og kjente som også befinner seg i Holmenkollen via applikasjonen. Kart over Oslo by er også inkludert.

Den offisielle Ski-VM-appen du nå finner i Apple App Store er resultatet av bachelor-oppgaven til dataingeniørstudent Eirik Gjessing ved Høyskolen i Oslo.

Det skal etter sigende komme en oppdatert versjon av denne appen omtrent når Ski-VM 2011 stakes i gang. Ski-VM-appen finnes både på norsk og engelsk.

Ski-VM-appen er gratis tilgjengelig i App Store (iOS 4.0 eller nyere)

Ikke til Android

Den offisielle Ski-VM-appen er imidlertid forbeholdt Apple-brukere.

- Applikasjonen er ikke utviklet for Android eller andre mobile plattformer. Den er kun for iOS, sier pressekontakt Christian Ruscetta i Ski-VM 2011 AS til Amobil.

(Kilde: Tips, Apple App Store)

Finn flere småprogrammer på Applista.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere