VM over for Martìnez

Slått ut etter drømmestart.

Vålerengas Mario Roberto Martínez startet U20-VM i Egypt på best mulig måte da han scoret to flotte mål i 3-0-seieren over Ungarn. Etter kampen var selvtilliten Honduras sin landslagssjef stor, og et avansement så ut til å være innen rekkevidde.

Lufta ut av ballongen

Onsdag som var ble De Forente Arabiske Emirater (UAE) for sterke for Martínez og Honduras i Alexandria. Det ble kun scoret ett mål i kampen, av Ahmed Khalil satt et frispark i mål fire minutter før pause. Aalesunds Reinieri Mayorquin ble utvist i andre omgang.

I en annen kamp i gruppe F slo Ungarn voldsomt tilbake med 4-0-seier over Sør-Afrika, som spilte 2-2 mot UAE i første kamp.

Lørdag stod Sør Afrika på andre siden av banen i den siste kampen i gruppespillet. Honduras måtte ha minst ett poeng for å avansere til kvartfinalen, men Sør Afrika ville det annerledes.

Andile Jali scoret 1-0 etter drøye halvtimen spilt før Sibusiso Khumalo avgjorde med sin 2-0-scoring minuttet etter pause, i en kamp som FIFA.com rapporterer at Sør-Afrika dominerte totalt.

Honduras endte dermed sist i gruppe F og er ute av U20-VM. Ungarn, UAE og Sør-Afrika avanserte til kvartfinalen fra gruppa. Gruppespillet i U20-VM ble spilt i seks grupper, hvor de to beste i hver gruppe og de fire beste treerne avanserte til sluttspillet.

Klikk her for resultater og tabell i gruppe F

Klikk på bildet for å forstørre.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.