RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Paul Weaver (TV 2 Nettavisen)

Vmetro på rett vei

Vmetro fortsatte å overgå fjoråret i tredje kvartal, men ser underskudd for 2007.

Det viser fasiten etter tredje kvartal som VMetro la frem onsdag morgen. Selskapet har med tallene for tredje kvartal vist høyere omsetning enn samme periode i fjor de to siste kvartalene.

NA24 - din næringslivsavis

Trenden kunne ifølge selskapet vært enda sterkere, men den svake dollaren har trukket ned for selskapet, som rapporterer i norske kroner.

I tredje kvartal havnet omsetningen på 84,5 millioner kroner, opp fra 70,8 millioner i tredje kvartal i fjor.

Driftsresultatet steg fra 4,4 millioner i tredje kvartal 2006 til 5,8 millioner i årets periode. Det ga et resultat før skatt på 1,8 millioner kroner, opp fra en halv million i samme periode i fjor.

Den totale ordrereserven steg i tredje kvartal til 113,2 millioner kroner, opp fra 94,4 millioner ved utgangen av andre kvartal.

Selskapets styre skriver i rapporten at de forventer at den positive trenden de siste kvartalene vil fortsette. De påpeker imidlertid at det er en risiko for at leveranser som er fastsatt til 2008 kan bli forskjøvet til 2008.

Totalt sett så ser VMetro et samlet underskudd i 2007, tross forventninger om et plussresultat i fjerde kvartal. Det er spesielt det svake første kvartalet som holder igjen bunnlinjen for VMetro.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere