RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Voksing av mannelår

Sist oppdatert:
Endelig er det fredag, og TV 2 Nettavisen serverer godbiter mens du venter på helgen. Vi byr på menn som vokser kroppen, et spennende detektivspill og en hylende morsom snutt om hvordan du kjøper PC.

Snart er det helg, og de siste timene på jobben virker så uendelig lange. Heldigvis finnes det noe som får tiden til å gå litt raskere - TV 2 Nettavisens fem utvalgte moro-linker.

A case of the Crabs
I dette spillet er du en hardbarket film-noir detektiv ute på skumle eventyr. Finn ut hvem som drepte klienten din, lir av deg slapstick-kommentarer og vær generelt en kul fyr.

Kjempebra laget og god tidtrøyte som til og med lar deg bruke hjernen litt. Skulle du stå fast har heldigvis spillskaperne lagt ved tre ulike hint og triks-lister.

Petter Solberg wannabees
Her ser du hvordan man ikke skal kjøre rally. Spektakulære krasj og høye hopp gjør denne filmsnutten verdt å ta en titt på.

Hvordan kjøpe PC?
Er du lei av å vente i evigheter på at tingene dine skal bli totalt overflødige? Kjøp en PC! Det er ikke enkelt å bestemme seg for hvilken maskin man skal kjøpe. Massevis av akronymer, merkelige tekniske uttrykk og hva du skal bruke maskinen til er spørsmål som alle skal besvares.

Heldigvis kan disse to animerte gutta forklare deg nøyaktig hva du må ta hensyn til. Hysterisk morsom!

Panda vil ha kjeks
Den stakkars pandaen i denne sangen kjøpte mangokjeks og ble fryyktelig skuffet. Jeg vet ikke hvem som lager disse klippene, men syke i hodet er de i alle fall¿

Voksing av menn
Mange gutter lurer på hvordan det egentlig føles å vokse leggene. Disse to tar det hele litt lengre, og vokser hele kroppen . Autsj!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere