RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vokter butikken med balltre

Etter mange innbrudd i år har de ansatte i Webhuset AS i Bergen fått nok. Nå går de vakt i butikken om natten, bevæpnet med balltre.

Innbruddstyvene har hatt det travelt i bygget i Møllendalsbakken 9 på Danmarksplass. Tre av bedriftene i bygget har hatt flere innbrudd i år, og andre butikker i området er også plaget av en innbruddsbølge. Etter tre innbrudd til nå i år, begynner de ansatte i Webhuset AS nå å gå nattevakt. Prøver tyvene seg for fjerde gang, vil de møte ansatte bevæpnet med balltre, skriver Bergensavisen.

- Totalt er det stjålet for 100.000 kroner. De går stort sett kun etter flatskjermer. Dette er sure saker. En del blir dekket av forsikringen, men vi må jo betale egenandel, sier daglig leder i Webhuset AS, Erik Windahl Olsen, til BA.

Han tror, i likehet med de andre som har blitt utsatt for innbrudd i området, at gjerningsmennene befinner seg i et hybelhus i Møllendalsveien. Etter at hybelhuset kom, startet innbruddsbølgen for fullt.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere