RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Voldberg dumper norske aksjer

Sist oppdatert:
Investor Tore Aksel Voldberg har lempet ut aksjer i det norske markedet for flere hundre millioner kroner etter fallet i mai.
Dagens Næringsliv har laget en oversikt over investor Tore Aksel Voldbergs eksponering i markedet. Den profilerte investoren, som har opplevd store oppturer og ditto kraftige og nesten skjebnetunge nedturer, har lempet ut aksjer for hundrevis av millioner kroner den siste tiden.

I januar satt Voldberg på aksjer i det norske markedet for en halv milliard kroner i seks børsnoterte selskap. Men gjennomgangen til Dagens Næringsliv viser at han nå er så godt som helt ute av disse seks selskapene.

Blant annet satt investoren med aksjer i oljeselskapet PA Resources for 161 millioner kroner i januar, og var fjerde største aksjonær. Nå er han ute av listen over de 20 største. Også i Fast Search & Transfer, Ocean Rig og DNO er Voldbergs navn vekke fra listene. Men han er tungt inne i Aker, Profdoc og Standard Drilling, og avisen summerer opp aksjer for 150 millioner kroner.

- Ingen kommentar, er alt Voldberg vil si om saken til avisen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere