RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Voldberg laster opp i Fast

Sist oppdatert:
Tore Aksel Voldberg skapte overskrifter da han solgte Fast-aksjer for tre uker siden. Nå er han tilbake på kjøpersiden igjen. Les hva som skjer blant de største aksjonærene i Fast
Investoren Tore Aksel Voldberg er en kjent "bjellesau" i aksjemarkedet. For noen uker siden skapte investoren overskrifter i finansmediene etter at han solgte seg ned i teknologiselskapet.

På en oppdatert aksjonæroversikt iMarkedet.no har fått tilgang til fremgår det at Voldberg sist uke kjøpte 457.000 aksjer i Fast

Etter transaksjonene sitter Voldberg med 3,75 millioner Fast, aksjer til en verdi av nærmere 54 millioner kroner. I tillegg har en egenhandelskonto tilhørende Enskilda, vokst med 870.000 aksjer den siste uken.

Det er ukjent hvilken investor som i realiteten eier disse aksjene, men kontoen inneholder 2,42 millioner aksjer etter transaksjoner sist uke.

Tore Aksel Voldberg vil ikke kommentere saken ovenfor iMarkedet.no.

Også en klientkonti hos JPMorgan Chase har lagt på seg med 619.000 aksjer sist uke, mens forvalterne hos Institusjonen Fritt Ord har kjøpt 300.000 aksjer forrige uke.

Ingen av de 20 største aksjonærene har solgt, sist uke, noe som kan indikere at aksjene er kommet fra mindre investorer i selskapet.

Både Gambak, Bankenes sikringsfond og Storebrand Livforsikring er ute av listen som aksjonærer i selskapet, men det skjedde for to uker siden.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere