RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Voldsanklagene blir droppet

Voldsanklagene fra Christian Bales mor og søster blir nå droppet av politiet.

(SIDE2:) Batman-stjernen slipper å møte i retten i neste måned og alle anklagene mot ham blir droppet, bekrefter påtalemyndigheten i Storbritannia ifølge The Mirror.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Den 34-år gamle skuespilleren ble voldsanmeldt i forrige måned rett før den britiske premieren på «Batman: The dark knight», av søsteren og moren som herved at Bale hadde «dyttet og skubbet» dem etter en krangel på hotellrommet hans på fasjonable Dorchester Hotel.

Ville låne penger
Krangelen skal ha startet etter at søsteren visstnok ba om et lån på en million kroner.

Les mer: «Batman» anklaget for overfall

- Vi kan bekrefte at vi har tilrådet London-politiet at skuespilleren Christian Bale ikke skal bli tiltalt etter hendelsen som skjedde i relasjon til hans mor og søster på Dorchester hotel den 21. juli i år, sa en talsperson for påtalemyndigheten.

- Samtidig som vi tar alle hendelser som foregår i hjemmet seriøst, er det viktig at også synspunktet til saksøker også blir tatt i betraktning når man tar en avgjørelse i slike saker.

Mangler bevis
- Når vi overveier alle faktorene, er det blitt bestemt at det ikke er nok bevis for at man realistisk kan forvente en dom, og dermed har politiet blitt rådet til å droppe anklagene mot Herr Bale.

Hollywood-stjernen nyter for tiden suksess med «Batman: The Dark Knight», som nå er den tredje mest inntjenende filmen i amerikansk historie, på plassen bak «Titanic» på andre og «Star Wars» på første.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere