RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Voldsoffer i Skien meldte seg for politiet

Skien (NTB): Mannen som natt til søndag skal ha blitt skambanket av tre menn i Skien før han ble lempet inn i en bil og kjørt vekk, har meldt seg for politiet.

Episoden skjedde i krysset mellom Sandviksvegen og Øvre Skottlandsveg, ikke langt fra Skien sentrum ved halv ett-tiden natt til søndag. Et vitne ringte til politiet og fortalte at en person ble banket opp og lempet inn i en bil.

Politiet var lenge usikre på hva som hadde skjedd, og etterforsket saken for fullt. Lenge fryktet de at det hadde tilstøtt personen noe alvorlig. Men søndag kveld meldte en mann i 20-årene seg for politiet.

- Vi er rimelig sikre på at vi har rett mann. Vedkommende meldte seg selv og han er ikke veldig skadd, sier politiadvokat Kjell Ove Ljosok til Varden.no.

Tre menn fra Skien ble tidligere på dagen pågrepet og siktet for legemsbeskadigelse i forbindelse med voldsepisoden. De tre har ikke ønsket å samarbeide med politiet og stiller seg uforstående til pågripelsen og hendelsen. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere