Tre personer ble skadet etter en eksplosjon i sentrum av byen Nashville i Tennessee fredag morgen, lokal tid. Se de dramatiske bildene fra stedet øverst i saken.

Ifølge politiet skal det ha vært en bobil som eksploderte.

Eksplosjonen var ingen ulykke, men en villet handling, ifølge politiet.

– Vi tror at dette ble gjort med vilje, sier politiets talsperson Don Aaron, ifølge CNN.

Lydopptak

Politiet opplyser på en pressekonferanse fredag ettermiddag lokal tid at bobilen spilte av et lydopptak der folk ble bedt om å evakuere. Ifølge News Channel 5 ble politiet advart om kjøretøyet en time før eksplosjonen.

Politiet rykket ut og gikk fra dør til dør for å evakuere folk i området, men en politimann og to mennesker ble skadd i eksplosjonen som forårsaket til dels store skader på flere biler og bygninger.

I et opptak, som skal vise eksplosjonen, høres denne beskjeden: «Dette området må bli evakuert. Hvis du kan høre denne beskjeden: Evakuer nå».

Så smeller det:

Politiets bombegruppe var på vei til stedet, men de rakk ikke fram før bilen eksploderte, ifølge en journalist i avisen Tennessean.

– Funnet kroppsdeler

CBS-reporter Ariana Freeman skriver på Twitter fredag kveld at det skal være funnet kroppsdeler i nærheten av eksplosjonsstedet, ifølge politikilder. Det er ikke kjent om levningene tilhørte noen med tilknytning til eksplosjonen eller om det har vært en uskyldig forbipasserende.

– Kjentes ut som en bombe

Det er ikke kjent hvem som står bak bomben eller hva motivet kan ha vært.

– Det kjentes ut som en bombe, så stor var den, sa Buck McCoy, som bor i området.

– Alle vinduene mine, hvert eneste ett, ble blåst inn. Dersom jeg hadde stått der, hadde det vært forferdelig, sa han.

– Rundt fire biler står i brann, fortalte McCoy.

Det skal ha foreligget opplysninger om flere sprengladninger i nærheten, og flere gater ble sperret av. Dette ble utelukket etter at bombehunder hadde gjennomsøkt området.

Fredag kveld norsk tid gikk politiet ut med en etterlysning av vitner, og et bilde av bobilen som eksploderte.

Nyhetsbyrået AP melder at flyvninger ut av Nashville er stanset på grunn av problemer med kommunikasjonssystemer. Eksplosjonen skjedde rett utenfor en bygning som huset AT&T-nettverksutstyr, og nødanropssystemer i et stort område ble slått ut.