RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Voldsomme køer på Gardermoen

KØ, KØ, KØ: Slik ser det ut på Gardermoen klokka 16.30 Skjærtorsdag. Innsjekkingen tar ekstra lang tid fordi det største av to bagasjeanlegg er ute av drift.
KØ, KØ, KØ: Slik ser det ut på Gardermoen klokka 16.30 Skjærtorsdag. Innsjekkingen tar ekstra lang tid fordi det største av to bagasjeanlegg er ute av drift. Foto: Dmitry K. Valberg (Romerikes Blad)
Sist oppdatert:
Bagasjebånd slått ut.

(Romerikes Blad) - Ved 12-tida Skjærtorsdag ble det oppdaget en datafeil på det største av to bagasjeanlegg. Det medfører en del problemer og det meste av bagasjen må mer eller mindre håndteres manuelt, forteller administrerende direktør Nic Nilsen ved Oslo Lufthavn til rb.no.

Så langt skal ikke bagasjeproblemene ha ført til at fly har blitt forsinket, men det er i ettermiddag voldsomme køer i innsjekkingen.

– Heldigvis har ikke flytrafikken blitt preget, foreløpig. Det jobbes hardt med å løse problemet. Spesialister er på plass, forteller Nilsen.

Er ditt fly i rute? Sjekk her!

Romerikes Blad var i kontakt med OSL klokka 18.20. Da var det fortsatt problemer.

– Vi har kalt ekspertise tilbake fra påskefjellet og de jobber iherdig. Vi kan ikke gi noe tidspunkt, men vi håper at problemet er fikset i løpet av kvelden, sier Nic Nilsen.

Les flere saker fra Romerikes Blad.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere