*Nettavisen* Nyheter.

Voldtatt av to menn i fire døgn

Foto: Drago Prvulovic / SCANPIX

Naboer som hørte 22-åringens skrik varslet politiet.

02.10.09 06:39

Mandag kveld ved 19-tiden tok politiet seg inn i en leilighet i Helsingborg i Sverige. De var varslet av naboer som hadde hørt skrikene til en kvinne, skriver Aftonbladet.

I leiligheten fant politiet en 22-årig småbarnsmor som hadde blitt holdt innesperret i sin egen leilighet i fire døgn. Der hadde to menn mishandlet henne og voldtatt henne gjentatte ganger.

- Hun var blodig og hadde skader i ansiktet. Hun sa hun hadde blitt mishandlet med et jernrør, sier Thorsten Persson ved Helsingborg-politiet.

Til sykehus
Kvinnen ble kjørt i ambulanse til sykehus. Politiet fant også to menn, begge 30 år gamle, i leiligheten. Mennene ble pågrepet og er nå siktet for grov mishandling, grov voldtekt og ulovlig frihetsberøvelse.

Kvinnen har fortalt at hun kjente den ene mannen fra før, mens den andre - som kom til leiligheten på et senere tidspunkt, var ukjent for kvinnen.

- Ekkel sak
Begge mennene skal være kjent fra før av politiet i Helsingborg.

- Det er funnet tydelige spor på at dette har gått voldsomt for seg. Dette er en veldig ekkel sak, sier politiets pressetalsmann Charley Nilsson til avisen.

Innen fredag må politiadvokaten bestemme om mennene skal fremstilles for varetektsfengsling.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag