- Vi fikk melding cirka klokken 01.40 i natt om en som hadde meldt ifra til politiet om et overgrep i Pilestredet, sier vaktleder ved kriminalvakten i Oslo, Tone Bærland, til Nettavisen.

- Hun som skal ha blitt utsatt for overgrepet, var ikke interessert i å snakke med politiet, men vi kjørte henne til voldtektsmottaket. Så den hendelsen vet jeg ikke som mye om, sier Bærland.

Kvinnen er 18 år gammel.

Deretter fikk politiet melding klokken 05.55 om en ny angivelig voldtekt i Oslo.

- Da dukket det opp en jente i 20-årene på politistasjonen i sentrum. Hun fortalte politiet at hun hadde tatt en pirattaxi fra Rådhuset sammen med en venninne, sier Bærland.

- Venninnen ble sluppet av på St. Hanshaugen, og pirattaxien kjørte videre med den fornærmede til en parkeringsplass hvor overgrepet skal ha skjedd, sier hun.

Gjerningsmannen beskrives av offer som en trolig iraner i 30-årene med langt, bølgete hår. Han skal være omtrent 170 centimeter høy med spinkel kroppsbygning.

Det angivelige overgrepet skal ha skjedd i en svart eller mørk stasjonsvogn av nyere dato. Gjerningsmann hadde på seg en går dress og hvit skjorte.