*Nettavisen* Nyheter.

Voldtatte spillklassikere

I et land langt, langt borte fikk en utvikler en idé som viste seg å ikke være så god.

(Spillmagasinet): Som den flinke Sega-mannene han er, løp utvikleren rett til sjefene sin og ropte: «Hør, hør! Jeg har en fantastisk idé».

Guide:Finn gode spill her.

Sega-sjefene spurte: «Hva da?», og mannen begynte å fortelle. «Vi tar noen av de gamle klassikerne våre, oppdaterer grafikken litt og gir de ut på PS2!» sa han, stolt som en hane.

«Ja, det gjør vi» sa sjefene, en avgjørelse de nok angrer på i dag. For utviklerne har klart å få de aller fleste nyversjonene til og suge skikkelig. Grafikken er stygg, lyden like utrivelig som øresus og kontrollen ofte helt ute og kjører.

Dette er ikke «Outrun», «Space Harrier», «Golden Axe» og de andre klassikerne slik vi husker dem. Versjonene du finner på «Sega Classics Collection» hører hjemme på et freakshow, og ikke i PS2-maskinen din.

Det eneste spillet i samlingen som er noe artig, er «Virtua Racing». Det er til gjengjeld skikkelig gøy og spiser fort mange timer. Men føler du ikke et enormt begjær etter å spille det, bør du la minner være minner og styre klar av «Sega Classics Collection».

Les flere spillsaker på våre spillsider.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag