RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Voldtektsanklage kan bli etterforsket

Sist oppdatert:
Voldtektspåstandene forklarer ølkastingen, mener Zahid Ali.

(SIDE2): Zahid Ali møtte i retten mandag. Han nektet straffskyld for grov vold, etter at han skal ha kastet et ølglass i hodet på en 33-årig bargjest i Horten. Han skal ha kastet glasset fordi han var redd.

Rettssaken i Nordre Vestfold tok tirsdag en brå og overraskende vending da Zahid Ali kuppet voldssaken ved å få den til å handle om en angivelig voldtekt. Han forklarte at den fornærmede 33-åringen tidligere hadde voldtatt kjæresten hans da de to hadde et kortere forhold.

LES SAKEN: - Han voldtok kjæresten min

Ali mener voldtektspåstandene er relevante for retten fordi de forklarer handlingen hans, men at han aldri mente å krenke 33-åringen, skriver VG.

- Jeg ser at det nå fremstår som om jeg beskylder ham for ting, men det har ikke vært min hensikt å henge ut vedkommende. Jeg forteller bare ting som er relevant for saken, sier komikeren og påpeker at han synes det er beklagelig at han kastet ølglasset.

Vurderer etterforskning
Kjæresten til Zahid Ali støtter hans påstander, og tirsdag forklarer hun seg i retten. Etter å ha hørt hennes forklaring i retten, vil politiet vurdere å starte etterforskning av voldtektsanklagene, skriver Tønsbergs Blad.

– Kommer det fram opplysninger i retten om straffbare forhold, vurderer politiet alltid å sette i gang ettforskning. Det må vi se på etter at rettssaken er ferdig, sier politiinspektør Eskil Bredesen, som er aktor i rettssaken, ifølge lokalavisa.

Brøt sammen
Zahid Alis samboer brøt sammen i gråt tirsdag, da hun fortalte om voldtekten som var bakgrunn for pubvolden.

LES SAKEN: - Zahid tar voldtekten tungt

33-åringen uenig
- Det er veldig krenkende at det er blitt påstått at jeg har voldtatt ekskjæresten min. Det har ikke skjedd. Vi var jo sammen, sa den 33-årige mannen mandag.

LES SAKEN: «Jeg skal drepe deg, din jævla voldtektsmann»

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere