RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Voldtektsdømt mann dømt for ny vold mot kvinne

Sist oppdatert:
En 40 år gammel mann som i 2007 ble dømt til fem års fengsel for å ha voldtatt og mishandlet en samboer, er nå i Aust-Agder tingrett dømt til åtte måneders fengsel for å ha bitt, banket og skutt sin nye kjæreste.

Arendal (NTB): Mannen ble i 2007 dømt til å tilbringe fem år av livet sitt bak murene etter å ha mishandlet, sperret inne og voldtatt sin samboer med balltre og lommelykt. To år senere ble han prøveløslatt. Ett år senere fikk han seg en ny kjæreste, som da var 19 år gammel.

Nå er 40-åringen i Aust-Agder tingrett dømt til åtte måneders fengsel for tre tilfeller av vold mot den unge kvinnen, skriver VG.

– Jeg vil at han skal straffes slik at det ikke skjer igjen med andre kvinner, sa den nå 21 år gamle kvinnen i retten.

Retten mente han måtte dømmes strengt siden saken har mange likhetstrekk med den første dommen han måtte sone for. Aust-Agder har blant annet dømt ham for å ha slått løs på kvinnen, tatt kvelertak på henne og kastet henne i veggen. Han bet ifølge dommen kvinnen i øret og haken, før han deretter plaffet løs med en softgun-pistol på kroppen hennes. Han truet også med å drepe henne og ekskjæresten hennes, ifølge dommen.

Mannen var ifølge den ferske dommen sjalu og eksploderte da kjæresten hans fikk tekstmeldinger fra tidligere mannlige bekjentskaper. Den 40 år gamle mannen nektet straffskyld. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere