RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Voldtok høygravid kone

Få måneder før konas termin voldtok den voldelige ektemannen henne.

(iBergen.no) Etter flere år med jevnlig mishandling og voldtekt av kona, må 34-åringen nå i fengsel.

Kastet frossen kylling
Paret var lykkelig gift i ett år før mannen begynte å bli voldelig mot kona i 2002. Omtrent samtidig som hun oppdaget mistenkelige tekstmeldinger fra en annen kvinne på mobiltelefonen hans, begynte han å slå henne.

Han benyttet seg av blant annet av et støvsugerrør da han slo, og ved en anledning kastet han en frossen kylling på henne. Like før hadde han slått henne så hardt med knyttet neve at hun mistet pusten.

Selv enkle problemstillinger resulterte i grov vold. Hun fikk også skylden for at han knakk et bein i hånden en gang han slo henne hardt i hodet.

Voldtatt mens hun pakket
Til sammen fire ganger voldtok han henne. Den første gangen var kvinnen høygravid med deres ene datter. Da hun i 2005 bestemte seg for å forlate det voldelige ekteskapet, voldtok han henne idet hun pakket kofferten.

I retten fortalte flere vitner - deriblant tiltaltes egen mor - om stadige blåmerker på kvinnen. Psykologen hennes forklarte at hun bar sterkt preg av samlivet med eks-mannen.

«Hun plages blant annet av angst, søvnvansker og konsentrasjonsproblemer. Det er sannsynlig at hun enda i flere år vil slite med plagene.» heter det i dommen fra Bergen tingrett.

Anket dommen
34-åringen ble dømt til ubetinget fengsel i tre år og seks måneder. Han må også betale erstatning til sin tidligere ektefelle på til sammen 205.000 kroner.

Han anket dommen på stedet.

Les flere nyheter på iBergen.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere