RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Voldtok kanin til døde

Sist oppdatert:
Mann fra New Zealand siktet for dyremishandling og dyresex.

Politiet i Australia mener den 36 år gamle Sydney-mannen har hatt intim omgang med en av 18 mishandlede kaniner som har blitt funnet i løpet av de siste tre ukene.

Mannen møtte i en lokal rettssal lørdag.

Etterforskningen begynte etter at flådde og delvis flådde kaniner begynte å dukke opp i en Sydneygate i slutten av juli, skriver The Sydney Morning Herald.

Politiet fant også et dødt marsvin.

De mishandlede dyrene ble funnet i nærheten av en bygning hvor 36-åringen skal ha hatt et kontor i første etasje. Her drev han en økonomisk konsulenttjeneste.

Politiet ringte rundt til dyrebutikker for å finne ut hvem som har kjøpt kaniner, og fant en rekke kredittkortkjøp i 36-åringens navn. De har også beslaglagt videofilm som viser ett av kanin-innkjøpene. Mannen er siktet for 18 tilfeller av grov dyremishandling mot 18 kaniner mellom 20. juli og 11. august. Han er også siktet for et tilfelle av dyresex med en kanin 1. august mellom klokken 3 og 4 om natten.

Mannen er videre siktet for besittelse av marihuana.

I følge nettsiden til mannens firma ble han stemt frem som “Årets ungkar” av leserne til bladet Marie Claire i 1998. I virkeligheten har ikke bladet avholdt noen slik konkurranse.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere