RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vollvik dumper aksjer

Sist oppdatert:
Ekstremtrader Idar Vollvik brukte forrige uke på å lempe ut aksjer i flere av sine favorittselskaper. Sjekk hva han har solgt seg ned i her:
Idar Vollvik har i perioder vært en av de mest aktive investorene på Oslo Børs. Til NA24 iMarkedet har investoren selv fortalt at han har vært inne i markedet med svimlende summer.

Sjekk intervjuet her:
Vollvik amok på børsen

Blant annet har Vollvik vært en av de mest aktive investorene i DNO samt at han er hovedinvestor i det mindre oljeselskapet Altinex.

Men ferske aksjonæroversikter viser at Vollvik har brukt forrige uke på å lempe ut aksjer i markedet.

Blant annet har Vollvik lempet ut over 7,2 millioner aksjer i Altinex, men investoren sitter fremdeles på 250.430.717 aksjer i selskapet eller 15,25 prosent av selskapet.

Også i DNO har den profilerte investoren solgt seg ned. Vollvik kvittet seg i forrige uke med 1,33 millioner aksjer i selskapet men har igjen 2.428.400 aksjer eller rett over en prosents eierandel. Det viser statistikk fra Verdipapirsentralen.

Også kartselskapet Blom har vært på salgslisten til Vollvik. Ifølge tallene fra Verdipapirsentralen har investoren solgt ut 195.000 aksjer i selskapet, noe som får den gjenværende beholdningen ned til 589.400 aksjer eller 1,79 prosent.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere