Vollvik jr. blir modell

Når Ivan Vollvik (18) tar steget ut på parketten som modell i pausen under en basketkamp onsdag, går han i sin mer berømte fars fotspor.

21.02.06 08:40

Eplet faller nemlig ikke langt fra stammen, heller ikke i familien Vollvik. For pappa Idar Vollvik var også modell på sine yngre og mer fattigslige dager i Trondheim. Nå har sønnen Ivan planen klar om å legge verden for sine føtter.

- Det ligger mye hardt arbeid bak. Det går ikke en dag hvor jeg ikke trener på hvordan man skal stå og gå som modell, sier Ivan Vollvik til Bergensavisen.

Onsdag får han vist hva han har øvd på som pause-underholdning i basketkampen mellom Ulriken Eagles og Harstad Vikings. Da viser han og andre modeller fra Eye models, klær for «Frost». Moteshowet blir 18-åringens modell-debut.

Også ambisjonene ser ut til å være arvelig i Vollvik-familien, for Ivan har klare intensjoner om å forbigå sin far på catwalken. Til BA sier han at han husker å ha sett modellbilder av faren med en jakke over skulderen, og at han selvfølgelig skal nå lenger enn ham som modell.

Den stolte far ønsker sønnen sin lykke til med modellkarrieren, og sier til BA at han tror han har muligheter til å nå langt. Men den Chess-gründeren legger til at han er mest opptatt av han sønnen prioriterer skolen og skaffer seg en god utdannelse.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.