RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vollvik kan bli anmeldt for selvtekt

Fylkeskommunen vurderer å anmelde finanskjendisen for ulovlig beplantning.

(iBergen.no) : Tvisten gjelder et område like ved Idar Vollviks eiendom på Fanahammeren i Bergen, som disponeres av Stend Jordbruksskole. Mobilgründeren skal ha fylt ut og anlagt plen på en 30-40 meter lang skråning ned mot Fanafjorden, som eies av Hordaland fylkeskommune, skriver VG.

– Vollvik har utvidet hagen sin på vår grunn, og vi krever at bruken av dette området stopper umiddelbart. Vi vet fra naboer at det også har landet helikopter her. Dette krever så vidt vi vet en godkjennelse fra grunneier, og det har vi ikke gitt. Hvis Vollvik ikke godtar å fjerne det han har gjort og tilbakefører området til oss, vil vi vurdere å anmelde forholdet, sier eiendomssjef Helge Haavardtun i Hordaland fylkeskommune til VG.

Vollvik legger seg helt flat for kritikken, og lover overfor avisen å få det aktuelle området planert slik fylket ønsker.

– Vi trodde det var innenfor vår grense, men vi vet nå at det er fylket sin eiendom. Vi vil derfor ta bort støttemurer som er bygd, sier Vollvik, som samtidig hevder at han ikke kjenner til at området er brukt som landingsplass for helikopter.

Les flere nyheter på www.iBergen.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere