RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vollvik rir igjen

Sist oppdatert:
Turbo-investor Idar Harry Vollvik lastet opp med oljeaksjer forrige uke.
Investor Idar Harry Vollvik har signalisert at han vil roe ned aktiviteten i aksjemarkedet. Men å holde fingrene vekke fra oljeaksjene har han ikke klart viser ferske aksjonærutskrifter.

Investoren, som fortiden er bosatt i Spania med sin familie, benyttet forrige uke til å laste opp med aksjer i oljeselskapet Altinex.

Hans investeringsselskap benyttet anledningen til å laste opp 1 million aksjer i selskapet. Etter kjøpet har Vollvik 14,08 millioner aksjer i selskapet, til en verdi av rundt 14 millioner kroner. Selv om Vollvik nå er den 13. største aksjonæren i selskapet har han bare 0,71 prosent av aksjene. Posten Vollvik kjøpte må også betegnes som svært moderat i forhold til hans tidligere trading.

Vollvik bruke også forrige uke til å laste opp med aksjer i oljeselskapet DNO. Ifølge aksjonærutskrifter kjøpte Vollvik Invest forrige uke 1,2 millioner aksjer i selskapet, en investering på rundt 10,6 millioner kroner.

Etter kjøpet har investoren aksjer i selskapet for 110 millioner kroner, eller 12,4 millioner aksjer. Han er dermed 8. største aksjonær i selskapet med 1,4 prosent av aksjene.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere