RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vollvik-selskap selger unna

Sist oppdatert:
DynaPel har selger et selskap de kjøpte for et halvt år siden.
DynaPel der Idar Vollvik er både den største eieren samt påtroppende adm. direktør har solgt unna sikkerhetsselskapet Protect ServicePartner.

Salgssummen er opplyst å være 27 millioner kroner i kontanter og det er Hafslund som kjøper selskapet.

Ifølge en børsmelding vil salget gi en gevinst på 750.000 dollar tilsvarende 4,9 millioner kroner i tredje kvartal og vil styrke selskapets finansielle stilling.

I april kjøpte DynaPel Protect ServicePartner for 21 millioner kroner. DynaPel har sikret seg muligheten til å tilby nøkkelpersonell i Protect en stilling i DynaPel for å kunne fortsette satsingen i de viktig europeiske og internasjonale markedene.

Tidligere i år inngikk DynaPel og Hafslund en distribusjonsavtale med Hafslund Sikkerhet. Avtalen gjelder det norske markedet og gjelder selskapets CloseView enheter.

- Vi selger fordi vi har hatt dette samarbeidet med Hafslund, sier finansdirektør Tore Formo til NA24 iMarkedet.

- Vi synes vi fikk en hyggelig pris, fortsetter Formo.

Formo opplyser at de kjøpte Protect som basis for satsing i Europa og mener at samarbeidet med Hafslund gjør at de fortsatt har mulighet til det.

Idar Vollvik skal ha vært informert om prosessen. Vollvik vil snart tiltre stillingen adm. direktør og vil jobbe fra sin nye bopel i Spania. Totalt sitter Vollvik med kontroll på over 70 prosent av aksjene i DynaPel.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere