RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Henrik Færevåg

Vollvik trenger arbeidsnarkomane

Sist oppdatert:
Med fire nye selskaper som skal på børs innen ett år, leter Chess-gründer Idar Vollvik etter kompetente arbeidsnarkomane.

Vollvik sliter med å finne de rette folkene til å jobbe for seg. Han mener det er vanskelig å finne noen som er dedikerte nok til å sette inn 100 prosent på jobben, skriver dn.no.

- Jeg kan ikke gjøre alt selv, men det er få som vil forplikte seg til å « gifte seg» med jobben. Jeg har problemer med å finne folk som er dedikerte nok, folk som vil by på seg selv og vie livet sitt til jobben i en periode, sier han til dn.no.

Selv jobbet Vollvik seg nesten ihjel etter mange års døgnet-rundt-jobbing med Chess og andre firmaer. Stoffskiftet har skapt problemer for ham og han har også hatt en betennelse i hjertet. Nå vil den bergensbaserte trønderen roe ned. Men han finner ingen som kan overta, med samme intense arbeidsiver som ham selv.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere