RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Væpnet politiaksjon mot hytte

Etnedal
Etnedal (Google Maps)
Sist oppdatert:
Politiet aksjonerte mot hytte i Etnedal.

Operasjonsleder Pål Erik Teigen opplyser til Nettavisen like før klokken 23 at de nå har kontroll på mannen. Han ble pågrepet utenfor hytta og politiet fant en uladd 9 millimeter pistol på hyttetaket,

Aksjonen startet tidligere på kvelden da mannens kone tok kontakt med politiet:

I pressemeldingen skrev politiet::

«Politiet gjennomfører nå en aksjon mot ei hytte i Etnedal, hvor det skal oppholde seg en person med våpen. Et familiemedlem har forlatt hytta, etter at vedkommende følte ubehag ved å være i samme hytte. Det har ikke vært rettet trusler mot vedkommende som var i hytta eller andre personer. Personen som nå er i hytta skal være alene og politiet vil kontakte vedkommende for å bringe fakta på bordet. Personen skal være beruset og det skal være snakk om et håndvåpen.»

Politiet kunne i 22.28-tiden ikke utdype noe særlig overfor Nettavisen.

- Jeg kan ikke si så mye mer. Vi prøver nå å komme i kontakt med personen. Vi ønsker å være føre var, og siden vi kommuniserte om denne hendelsen over sambandet har vi valgt å gå ut med en pressemelding, sier operasjonsleder Pål Erik Teigen ved Vestoppland politidistrikt til Nettavisen.

En halv time senere var aksjonen over.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere