RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Væpnet ran av bensinstasjon i Gjøvik

Gjøvik (NTB): En væpnet raner truet torsdag kveld til seg penger fra en bensinstasjon i Gjøvik. Tirsdag og onsdag fant det sted to lignende ran i Hamar.

En kombinert Shell-stasjon og 7-Eleven-kiosk sør i Gjøvik ble klokken 22.35 torsdag kveld ranet.

- Raneren fikk med seg et ukjent beløp og stakk av til fots i retning Ringvegen. Politiet ønsker tips om observasjoner av en mørk Audi A4 stasjonsvogn i tidsrommet da ranet skjedde, opplyser operasjonssentralen i Vestoppland politidistrikt.

Raneren var maskert og truet med et håndvåpen, skriver Oppland Arbeiderblad.

Politiet fikk bistand fra kolleger på den andre siden av Mjøsa som lånte ut en politihund. Hedmark politidistrikt måtte tirsdag og onsdag denne uken håndtere to meldinger om ran i Hamar. Disse to ranene ble utført på lignende måte som bensinstasjonsranet i Gjøvik.

Ifølge Hamar Arbeiderblad er raneren som slo til mot bensinstasjonen i Gjøvik, cirka 175 centimeter høy. Raneren som slo til mot en bensinstasjon på Solvang i Hamar tirsdag kveld, ble raneren beskrevet som 170-180 centimeter høy, og hadde på seg svart vinterjakke med hette, mørke bukser, mørke sko og svarte hansker. På bildene ser det ut som om personen er mørk i huden, men Hamar-politiet er usikker på om det kan ha vært en maske. Samme beskrivelse har politiet på raneren som slo til mot en annen bensinstasjon utenfor Hamar sentrum onsdag kveld. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere