RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Værdame og Pia i spann

(Scanpix/TV 2)
Sist oppdatert:
Værpresentatør May Lisbeth Midtgård Myrvang blir Pia Haraldsens makker i årets «Sommerquiz».

(SIDE2): Programmet er en sommerlig variant av «Frokost-quiz» som sendes ukedager på TV 2. Dette ledes av Pia Haraldsen og Barbro Fagerbakk, men nå overtar altså May Lisbeth (29) Barbros rolle i den sommerlige utgaven som sendes på TV 2 i sommer.

- Jeg gleder meg, sier hun til Side2 og forteller at opplæringen først starter neste uke.

Studio-debut på julaften

Til nå er May Lisbeth best kjent fra rollen som værmelder for God morgen, Norge. Her debuterte hun på skjermen 26. september i fjor, og hadde sin første sending der hun var med i studio på selveste julaften.

- Fram til da hadde jeg pendlet fra Oslo til Bergen annen hver uke, så det er klart jeg gledet meg, forteller May Lisbeth som nå har lagt pendlertilværelsen bak seg.

Fra Måløy til Bergen

Hennes bakgrunn er svært variert. Hun vokste opp på Måløy i Nordfjord og flyttet til Bergen som 12-åring. Derav den umiskjennelige bergensdialekten.

- Men jeg har fortsatt noen ord fra Måløy som klinger igjennom iblant, smiler May Lisbeth.

Utdannelsen har hun fra Norge og Australia, der hun fullførte en bachelor i multimedia. Utdannelsen er mest teknisk, noe som gir en god forståelse for hva som skjer bak kamera under sending, mener May Lisbeth.

- Spennende sommerjobb

Siden har hun tatt en måneds programlederskole som ledes i regi av NRK, TV 2 og TVNorge, og prøvd seg blant annet som bakkereporter i Trysil-tv. Der bidro hun også med fotografering og klipping.

- Men nå er jeg veldig heldig som har fått jobb i God Morgen, Norge og ønsker å jobbe foran kamera, forteller den blide værmelderen. Sommerjobben ser hun som en stor utfordring:

- Den passer perfekt siden det ikke er God morgen, Norge om sommeren. Og så blir det veldig spennende å jobbe med gjester i studio, påpeker hun.

«Sommerquiz» starter opp på TV 2 tirsdag 6. juni klokken 19.00.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere