RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Været ødela for Gresvig

Sist oppdatert:
Sportskjeden Gresvig fikk været i mot seg og opplevde resultatnedgang så vel som omsetningssvikt i første kvartal. Sjekk tallene her
Grevsig ble rammet av mildvær og lite snø i første kvartal, noe som skader det forholdsvis væravhengige selskapet.

Sportskonsernet fikk driftsinntekter på 381,3 millioner kroner i første kvartal, mot 430,5 millioner kroner samme periode i fjor.

Driftsresultatet endte på 19,3 millioner kroner mot 30,9 millioner kroner samme kvartal i fjor mens resultat før skatt endte på 18,5 millioner kroner mot 29,5 millioner kroner samme kvartal året før.

Selskapet er optimistiske for 2005, og skriver i rapporten at forhåndssalget har vært meget godt – noe som legger grunnlaget for et bra resultat også i 2005.

Som kjent er sportsbransjen utsatt for omsetningssvingninger. Det påvirker konsernets løpende suppleringssalg og er avgjørende for konsernets totale resultat. Tre nye butikker er åpnet i løpet av første kvartal 2005 og vil bidra til omsetningsvekst i 2005, skriver selskapet i rapporten.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere