RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Værvarselet som gir grunn til jubel

Foto: Scanpix/Faksimile
Sist oppdatert:
Sju soler preget værvarselet for Oslo denne uka.

En uke gjenstår av VM-festen i Holmenkollen, og i takt med norsk medaljesanking kommer også et værvarsel som gir større grunn til jubel enn det som så langt har preget Oslo under verdensmesterskapet.

Sjekk ditt vær på Nettavisens værsider her

Sju soler er hva meteorologene i StormGeo stiller på rekke når de skal melde Oslo-været denne uka, riktignok ikke helt uten skydekke på alle, men likevel. Fredag og lørdag ser så langt mest lovende ut.

- Det er en høyttrykksrygg som dominerer og som blir liggende et godt stykke utover i uka. Så får vi noen lavtrykk inn over Norskehavet som fram mot helga kan gi oss en værtype som ikke er det verste med tanke på ski-VM, sier meteorolog Stig Arild Fagerli til Nettavisen.

Han tør ennå ikke love at den beryktede kollentåka har gitt seg for denne gangen. Tåkefaren er til stede i allfall mandag og tirsdag, men så blir det mer bevegelse i luftmassene.

- Faren for tåke vil minke utover i uka, sier han.

Storm-meteorologen tror publikum i Kollen vil merke sola denne uka. Slår den til, kan det bli noen plussgrader. På natta vil det være minusgrader.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere