RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vurderer å anmeldele DN-journalist

I HARDT VÆR: Mandag var sjefredaktør Amund Djuve i Dagens Næringsliv i møte i Oslo tingrett for å diskutere hendelsen fredag.
I HARDT VÆR: Mandag var sjefredaktør Amund Djuve i Dagens Næringsliv i møte i Oslo tingrett for å diskutere hendelsen fredag. Foto: Jarl Fr. Erichsen (NTB scanpix)
Sist oppdatert:
- Som om noen sniker seg inn på kontoret og leser dokumenter.

Oslo (NTB): Oslo tingrett er fornøyd etter at representanter fra Oslo tingrett møtte redaktør Amund Djuve fra Dagens Næringsliv og advokatfirmaet Bull & Co i et oppvaskmøte mandag ettermiddag.

Etter møtet mandag konkluderte Oslo tingrett med at den ikke ville gå noe videre med saken, men for advokatfirmaet som eier dokumentene som ble lest er det fremdeles vurderinger som skal gjøres.

Leste i to timer
I over to timer satt journalisten fra Dagens Næringsliv i rettssalen sist mandag og smugleste dokumenter som lå over til neste rettsdag.

– Når Oslo tingrett er fornøyd har de en annen rolle enn hva vi har. De er ikke den fornærmede part, det er det vi som er, advokat Thomas Talén til NTB etter møtet.

Vurderer å anmelde
- Vi vil ikke utelukke at saken kan bli anmeldt til politiet, sier Talén.

- Tillitsforholdet mellom klient og advokat er brutt når noen tilsniker seg opplysninger på den måten. Rettssalen er for advokater vår arbeidsplass. Det som er skjedd er som om noen sniker seg inn på kontoret og leser dokumenter, sier Talén videre.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere