RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vurderer anbefalingen på Telecomputing

Sist oppdatert:
Meglerhuset Norse Securities vil vurdere anbefalingen på Telecomputing-aksjen i etterkant av tallene. Omsetningen til Svein Hov Skjelle & Co. var langt under forventningene til Norse
Les også:

Omsetningsskrell i Telecomputing (Ny)

Meglerhuset Norse Securities og analytiker Thomas Lie vil vurdere anbefalingen på Telecomputing-aksjen i etterkant av tallene for tredje kvartal. Meglerhuset har i dag en kjøpsanbefaling på aksjen, men omsetningsutviklingen i tredje kvartal var så svak at Lie nå vurderer å ta ned anbefalingen.

- Tredje kvartal var betydelig svakere enn vi og markedet ventet, korrigert for sluttvederlaget til avgått CEO. Omsetningen på 58,4 millioner kroner var 12 prosent lavere enn det vi ventet, skriver Norse i sin morgenrapport.

Meglerhuset tror at det svake nysalget i tredje kvartal kan gi fortsatt svak omsetningsvekst i fjerde kvartal. TeleComputing forventer omsetning i overkant av 60 millioner kroner. Fremover venter selskapet en bruttomargin på rundt 70 prosent, noe som er lavere enn snittet for første halvår på 75 prosent, skriver Norse i sin morgenrapport.

- Både vår kjøpsanbefaling og kursmål vil bli vurdert i etterkant av tredje kvartalspresentasjonen, skriver Norse i morgenrapporten.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere