RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vurderer landslaget

Sist oppdatert:
Landslagsledelsen vil ha Martin Andresen.

I slutten av mars spiller Norge tidenes første offisielle landskamp i futsal. Irland er motstander i dobbeltlandskamp i Dublin 30. og 31. mars.

Landslagstrener Esten O. Sæther er fornøyd med at troppen hans nå får prøve seg på internasjonal motstand.

- Vi ser frem til dobbeltlandskampene mot Irland, som også er ferske i futsal-sammenheng. Gjennom dette tiltaket vil vi få en pekepinn på hvor vi står i internasjonal futsal, både taktisk og rent ferdighetsmessig, sier han til fotball.no.

Martin aktuell

I forbindelse med uttaket av troppen ønsker landslagsledelsen å se nærmere på enkelte spillere, og har innkalt til samling i KFUM-hallen 28.februar.

Blant de som har fått innkallelse er VIF-manager Martin Andresen, som spiller for Vålerenga Futsal i 2. divisjon.

Andresen har foreløpig ikke tatt en avgjørelse om han blir med. Spesielt passer tidspunktet for landskampene dårlig, da disse kommer midt mellom to kamper i Tippeligaen for Vålerengas A-lag.

Forfall fra Singh

Harmeet Singh ble også blitt innkalt til samlingen, men han er opptatt med U21-landslagsspill i slutten av februar. Klubben ønsker heller ikke å fristille han for landskamper i futsal i Tippeligasesongen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere