RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vurderte å sperre av deler av Trondheim sentrum

Sist oppdatert:
Trondheim (NTB): Ekstremværet Hilde skapte farlige situasjoner i Sør-Trøndelag og politiet vurderte lørdag kveld å sperre av deler av Trondheim sentrum for feststemte nattegjengere.

- Slik det ligger an nå, blir det ingen stenging i sentrum, sier operasjonsleder Bjørn Handegard i Sør-Trøndelag politidistrikt til Adresseavisen like etter klokka halv ett natt til søndag.

Han forteller at ekstremværet som har feid inn over trøndelags- og spesielt helgelandskysten, ikke har ført til alvorlige personskader i Sør-Trøndelag.

- I Trondheim sentrum er det noen bygg som er i ferd med å bli rehabilitert hvor det kan bli farlige situasjoner. Det er en utfordring at det er feststemte mennesker på byen og værprognoser som tilsier at det kan bli verre utover natta, sa operasjonsleder Leif Berglund.

Frykten er at løse gjenstander skal komme flygende gjennom lufta og ramme mennesker. Brann og redningsetaten i Trondheim opplyste imidlertid til NTB rundt midnatt at dette ikke hadde ført til store bekymringer. Og da det gikk mot natt, roet også uværet seg noe i Trondheim og fylket for øvrig. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere