RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vurderte ikke å sensurere jentesex

(TV3)
Sist oppdatert:
Liksom-orgier og ekte jentesex står på programmet i tirsdagens episode av «Paradise Hotel». Se bildene her.

(SIDE2:) Det er tydelig at den seksuelle frustrasjonen ligger i tykke lag utenpå deltakerne på Paradise Hotel.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Så langt er det ingen som helt sikkert har hatt sex på luksushotellet, selv om Rune påsto at han hadde hatt seg med eksen sin Ida. Ida på sin side benektet dette i etterkant.

Les mer: Dette bildet lyver

Men i kveld tar altså Therese og Noor seg av den biffen. Etter heftig klining i gårsdagens episode og mye kosing den påfølgende dagen ved bassengkanten, skulle det ikke mer til enn store mengder alkohol før de hoppet til sengs sammen.

Les også: - Sjokk at Noor er bifil

Spionerte
Jentenes partnere, Petter og William, var dermed overlatt til seg selv og klarte ikke å styre nysgjerrigheten sin. De bestemmer seg regelrett for å spionere på jentene som koser med hverandre.

Det går derimot ikke lang tid før de oppdages å jages på dør, uten at jentene ser ut til å ha så mye imot kikkerne.

Øyvind Rognlien Skovli, presseansvarlig for «Paradise Hotel» i TV3, forteller at kanalen foreløpig ikke har fått noen reaksjoner på at de viser jentesexen, selv om den har blitt behørig omtalt i flere medier.

- Ikke hørt noe
- Det kan jo være vi hører noe etter at scenen blir vist i sin helhet på TV, men foreløpig har vi ikke hørt noe, sier han. TV3 har derimot fått mange tilbakemeldinger på mobbingen av Margrethe, som utspant seg i forrige uke.

- Folk er også ivrige på å si fra når yndlingsdeltakerne deres blir sendt hjem, og forlanger at de skal inn igjen. Er ikke alle som har fått med seg at serien ikke sendes live, humrer han.

Men han forteller at det aldri var tvil om at sexscenen skulle sendes.

- Den er såpass viktig for den videre historien, og det videre spillet, så den måtte vi rett og slett sende.

- Noor og Therese var også forberedt på at dette var noe som kom til å bli snakket om, og har gitt uttrykk for at de ikke synes det er så skummelt, sier han.

Les mer: - Hun er sikkert livlig i senga

Men selv om de andre deltakerne avstår fra sex i kveldens episode, blir det nok liksomsex på alle og enhver.

Deltakerne fyller opp boblebadet og hopper oppi for et ordentlig nachspiel, her det blir tafsing og kosing på både den ene og den andre. Ser du nøye etter, oppdager du at Petter og William faktisk deler et romantisk øyeblikk og et lite kyss i all tumulten.

Sjalu
William merker også at sjalusien veller opp når ekskjæresten Therese blir bedre kjent med hans nåværende partner Noor. Og han klarer ikke helt å bestemme seg for hva det er han vil. Har han følelser for Noor, eller har han det ikke?

Les mer: - Hun kan lett hjernevaskes

I kveld får vi også vite hvem nykommeren Benedikte velger å splitte. Gutta har fått i oppdrag å sjarmere henne til å velge dem, dermed vil deres nåværende partner bli fredet. Det har imidlertid også fått forbud mot å fortelle jentene dette, noe som fører til heftige krangling blant annet mellom Lene og Mats.

Se bildene fra det seksuelt ladede nachspielet her

1903

Se «Paradise Hotel» på TV3, mandag til torsdag klokken 21.30

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere