RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Wal-Mart hever guiding(Ny)

Sist oppdatert:
Verdens største supermarkedkjede, amerikanske Wal-Mart har lagt frem resultat for første kvartal som ligger en cent over konsensus
[i]Nytt: Guiding fra Wal-Mart[/i]

Wal-Mart fikk et resultat pr. aksje på 50 cent, mens det ifølge estimater fra First Call var ventet 49 cent.

Omsetningen var på 64,7 milliarder dollar i første kvartal, mot 56,7 milliarder i samme periode i fjor. Omsetning i første kvartal steg med 6,4 prosent i første kvartal for de butikkene som også eksisterte i samme periode i fjor.

Wal-Mart opplyser at det forventer et resultat i andre kvartal på mellom 60-62 cent pr. aksje, mens konsensus ligger på 60 cent ifølge First Call. For helåret 2004 sier Wal-Mart at de nå venetr et resultat på 2,39 dollar pr. aksje, mens konsensus ligger på 2,37 dollar.

- Jeg er oppmuntret av styrkingen i økonomien og bedret el-apparatmarked. Selv om jeg er bekymret over virkningen økte bensin- og petroleumspriser vil ha for våre kunder, er jeg fortsatt optimistisk for resten av året, sier konsernsjef Lee Scott i Wal-Mart i en kommentar.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere