RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Wall Street-nisse vil knuse Cola-kursen

Sist oppdatert:
Hvem har sagt at alle på Wall Street er smarte? Nå vil en klovn starte et fond som skal stjele fra de rike og gi til de cola-fattige. Ut av markedet anbefaler derimot kjøp av Cola aksjer etter den sjokkerende nyheten
Coca-Cola er ikke det mest hippe du kan komme trekkende med i politisk korrekte kretser, som helst lesker seg med rettferdig jalla-cola. Men nå har fallerte aksjemeglere fra Wall Street kastet seg over anti-globaliseringsbølgen. De vil ta igjen for all "dritten" Coca-Cola konsernet har påført folk og fe verden over.

Et hegdefond er nemlig under planlegging av noen riktig smarte mennesker som har sett seg lei på at Coca-Cola utbytter de svakeste av oss for å gi alle andre en leskende og forfriskende stund med den brune vesken.

Fondet skal ha som formål å senke kursen på Coca-Cola gjennom massive short-salg av aksjen. Det betyr at svimehodene skal selge aksjer de ikke har, for å kjøpe dem tilbake billigere på et senere tidspunkt.

Grunnkapitalen skal bestå av 100 millioner dollar, som de forvirrede eks-meglerne er ute i markedet for å hente. Planen er å sjokk-selge kursen med fra dagens nivå rundt 40 dollar til 22 dollar aksjen. Får de til det blir gevinsten riktig så koselig.

Forvalterne skal dele ut gevinsten til de som skal ha blitt forgiftet av drikkevann Cola har tullet med i India, samt forbrytelser mot menneskerettighetene i Colombia, skriver den svenske avisen Dagens PS.

Coca-Cola sier ifølge Dagens PS at denne kampanjen er basert på åpenbare løgner, og at det er synd at noen vil skade Coca-Colas aksjeeiere uten å ihensynta faktum.

Vi tror ikke noe på at denne kampanjen er annet enn PR fra Coca-Cola hatere. Men dersom noen er så dumme (i disse T5PC tider overrasker ingen ting oss lengre) så vil vi bare minne om en ting: Dersom noen begynner å shorte colaaksjer så er det bare å kjøpe. Med en gang de har solgt de aksjene de ikke eier vil aktørene presse kursen opp og sørge for at de får kjenne hvor vondt det er å være negativ til aksjer.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere